AvsZ ProMedia NeTwork Srl în calitate de proprietar, autor, administrator al website-ului De-Plaja.ro, respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat și aplică prezenta Politică de confidențialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor și condițiilor de utilizare și politicii de confidențialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră, cu privire la acestea și reprezintă întreaga ințelegere (contractul) dintre părti.

Securitatea datelor

Respectăm proceduri stricte de securitate în stocarea și dezvăluirea datelor dumneavoastră personale și pentru a le proteja împotriva pierderii, distrugerii sau deteriorării accidentale. Folosim servere cu technolgie KVM care asigură serverelor izolare completă a resurselor, securitate și performanță absolută. Datorită memoriilor ECC, coruptia de date e imposibilă. Datele pe care ni le furnizați sunt protejate cu ajutorul tehnologiei SSL (Secure Socket Layer). SSL este metoda standard în industrie de criptare a informațiilor personale și a datelor cardurilor de credit, pentru ca acestea să fie transferate în siguranță prin internet.

Toate detaliile de plată sunt transmise printr-o conexiune de tip SSL și sunt stocate în conformitate cu Standardele privind Securitatea Datelor din Industria Plăților cu Cardul.

De-Plaja.ro își rezervă dreptul de a actualiza și schimba în orice moment conținutul website-ului, precum și prezenta Politică de confidențialitate si Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, te rog să vizitezi periodic această secțiune pentru a verifica Termenii și condițiile pe care le-ai agreat să le respecți.

Operator de date cu caracter personal

De-Plaja.ro în această politică, se referă în primul rând la AvsZ ProMedia NeTwork Srl, societatea este inregistrată în România la Oficiul Registrului Comerțului  cu nr.J40/2300/27.02.2017 având cod-ul fiscal 37115611, sediul în Splaiul Independentei Nr. 273 , Etaj 3, este „operatorul de date” al tuturor informațiilor personale colectate și utilizate în legătură cu clienții De-Plaja.ro în sensul dispozițiilor legii române și a Regulamentului UE 679/2016 privind prelucrarea datelor cu character personal.

Ce date personale colectăm

Formularul de înregistrare prezentat pe site-ul De-Plaja.ro cere informatii prin care puteti fi contactat sau identificat, acestea fiind din categoria datelor de tip “business contact”.

Folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:

-facturării produselor/serviciilor comandate de către dumneavoastră.

-livrării acestora.

Nu vom păstra datele dumneavoastră mai mult decât este necesar pentru a îndeplini scopul pentru care sunt prelucrate. Pentru a determina perioada de păstrare adecvată, luăm în considerare cantitatea, natura și sensibilitatea datelor personale, scopurile pentru care le prelucrăm și dacă putem atinge aceste scopuri prin alte mijloace.

De asemenea, trebuie să luăm în considerare perioadele pentru care ar putea fi necesar să păstrăm date cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligațiile legale (de exemplu, în legătură cu revendicările pentru returnarea produselor) sau pentru a ne ocupa de reclamații, întrebări și pentru a ne proteja drepturile legale în cazul unei revendicări.

Transfertul international de date

AvsZ ProMedia srl  nu transfera datele cu carater personal colectate către străinătate indiferent că este vorba despre state membre UE sau din afara Spațiului Economic European.

De asemenea, AvsZ ProMedia Srl  poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 16.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii.

AvsZ ProMedia NeTwork SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul de-plaja.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.