De-Plaja.ro furnizeaza servicii clientilor sai in urmatoarelor conditii. Daca acceptati sa utilizati site-ul de-Plaja.ro, acceptati si sunteti de acord cu conditiile exprimate in continuare.

Confidentialitatea datelor.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, De-Plaja.ro are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata (persoana de la care se colecteaza datele), partenerii contractuali ai operatorului, societati bancare, birouri de credit, servicii de curierat, acestea fiind necesare in scopul stabilirii contactului cu clientii, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si in scopul indeplinirii la timp si cu operativitate a livrarii comenzilor, precum si in scopuri de marketing direct.

De-Plaja.ro poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă ni le furnizați voluntar.

De-Plaja.ro nu vinde, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terți.

Folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:

•facturării produselor/serviciilor comandate de către dumneavoastră.

•livrării acestora.

De-Plaja.ro nu colectează date pentru plățile online.

De-Plaja.ro colectează informații și le prelucrează în date statistice despre ce pagini accesați în interiorul siteului, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat. De-Plaja.ro poate folosi în cadrul site-urilor cookies, stocând temporar date cu caracter personal în următoarele scopuri:

•Pentru a îmbunătăți securitatea accesului.

•Pentru a îmbunătăți uzabilitatea și a vă furniza un serviciu cât mai bun.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele la plată către următorii destinatari: Băncile implicate în plătile online, Organismele Internaționale de Carduri și Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, către instituțiile abilitate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus uneidecizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. De asemenea refuzul dvs expres de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste.

De-Plaja.ro face toate eforturile pentru protejarea informatiilor dumneavoastra in timpul transmiterii acestora intre computerul dumneavoastra si server-ul nostru.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Descrierea produselor

De-plaja.ro incearca sa vina in sprijinul dumneavoastra prin detalierea corecta si cat mai ampla a produselor furnizate pe site. Nu garantam in nici un fel faptul ca descrierea unora dintre produse cat si continutul acestui website este lipsit de erori, completa si actualizata. In cazul in care un produs nu corespunde cu descrierea sau fotografia sa exacta, exista o singura posibilitate pentru remedierea situatiei, iar aceasta este de returnare a produsului, dar atentie, nefolosit!

Imaginile prezente pe De-Plaja.ro au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Unele produse pot avea nuante putin diferite in functie de setarile pe care le aveti la monitorul dumneavoastra. De notat faptul ca diferentele usoare de nuante nu pot fi considerate defecte.

Copyright

Tot continutul prezentat pe De-Plaja.ro (referindu-ne la texte, grafice, logo-uri, butoane, coduri sursa), este proprietatea lui De-Plaja.ro si este protejat de legile Romaniei si legile internationale de copyright.

De-Plaja.ro respecta drepturile de proprietate ale tertilor.

Accesul la De-Plaja.ro

De-Plaja.ro pune la dispozitia clientilor sai acces limitat la acest site si le da dreptul sa il foloseasca, dar cu conditia de a nu face download (altul decat cashing, facut automat de browserul de internet) sau sa modifice, sa duplice sau sa vanda partial sau total informatiile publicate pe acest site fara acordul in scris. Utilizatorul nu va folosi logo-ul De-Plaja.ro text sau grafica proprietare, fara acordul in scris.

Contul dumneavoastra

Atunci cand folositi De-Plaja.ro trebuie sa stiti ca sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale dar si a parolei de acces. Veti fi direct respunzator  pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul De-Plaja.ro.

Politica preturilor

Preturile prezente pe De-Plaja.ro sunt afisate in lei si includ TVA. Costurile de transport le puteti gasi la sectiunea Livrarea produselor.

In orice moment clientul are dreptul de a se razgandi cu privire la achizitionarea unui produs comandat, dar va trebui sa fie de acord cu urmatoarele conditii:

-In cazul in care clientul se razgandeste inainte de momentul livrarii produsului, atunci acesta nu datoreaza contra valoarea cheltuielilor efectuate de transport.

-In cazul in care clientul se razgandeste (expres sau tacit) in termen de 14 zile de la momentul livrarii produselor (din momentul in care clientul receptioneaza produsul) atunci acesta este obligat sa returneze produsul in stare perfecta.

AvsZ ProMedia NeTwork Srl

Splaiul Independentei Nr. 273 , Etaj 3, Sector 6 , Bucuresti

CUI: 37115611, Reg. Com. J40/2300/27.02.2017

contact@de-plaja.ro

Telefon: 0799.877.088

Luni - Vineri : 09:00 - 18:00

Sâmbătă : 09:00-12:00

Duminică : închis